Zero држач за дрвена полица

Име Zero држач за дрвена полица
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Високоотпорен држач за дрвена полица • Сите потребни додатоци за монтирање се вклучени • Подесување без алат •Носивост:100кг Материјал: замак, црна боја
Шифра Опис Цена
92881 Zero држач за дрвена полица 2012 ден. по ком.