Zero - Сет држачи за стаклена полица

Име Zero - Сет држачи за стаклена полица
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Високоотпорен држач за стаклена полица • Сите потребни додатоци за монтирање се вклучени • Подесување без алат • Носивост:100кг Материјал: замак, црна боја
Шифра Опис Цена
92917 Zero држач за стаклена полица - ЦРН 2009 ден. по ком.