BLANCO CLASSIMO 45 S-IF

Име BLANCO CLASSIMO 45 S-IF
димензии 860X500mm; ( 840X480mmдимензии на отвор) длабочина на корито 205мм; за елемент со ширина 45цм
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO CLASSIMO 45 S-IF со InFino сифон, со автоматска клапна и С заштита од прелив
Шифра Опис Цена
93028 BLANCO CLASSIMO 45 S-IF 15633 ден. по ком.