BLANCO SUPRA 400-IF/A

Име BLANCO SUPRA 400-IF/A
димензии 440x500mm; длабочина на корито 175mm; за елемент со ширина 45cm
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO SUPRA 400-IF/A
Шифра Опис Цена
91067 BLANCO SUPRA 400-IF/A 18080 ден. по ком.