BLANCO SOLIS 500-IF/A

Име BLANCO SOLIS 500-IF/A
димензии 540x500mm; длабочина на корито 185mm; за елемент со ширина 60cm
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO SOLIS 500-IF/A со InFino сифон и контролно копче на допир, C заштита од прелив
Шифра Опис Цена
93420 BLANCO SOLIS 500-IF/A, брусен финиш 31660 ден. по ком.