BLANCO LATO дозер за течен детергент

Име BLANCO LATO дозер за течен детергент
димензии Н= 280мм (76 видлива висина); отвор Ø 35 mm; дијаметар на горна зона Ø 30 mч Буренце со зафатнина од 300мл
финиш брусен
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација на работната површина или на самиот садопер се врши на отвор со Ø 35 mm. Буренцето со горниот дел од дозерот се навртува од доле
опис BLANCO LATO дозер за течен детергент
Шифра Опис Цена
92264 BLANCO LATO дозер за течен детергент, брусен челик 2838 ден. по ком.