P60

Име P60
димензии Ø60мм, Н=1100мм
финиш бела, црна
производител Sambeat
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис P60 Ногара за маса со регулатор
Шифра Опис Цена
92889 P60, бела 1503 ден. по ком.
92888 P60, црна 1399 ден. по ком.