BLANCO DINAS XL 6 S Compact

Име BLANCO DINAS XL 6 S Compact
димензии 780х500мм ( 760х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито, за елемент 60цм
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO DINAS XL 6 S Compact Садопер со безвременски дизјан со XL корито и компактна зона за цедење. Може да се инсталира лево или десно. Со автоматска клапна.
Шифра Опис Цена
92962 BLANCO DINAS XL 6 S Compact 10444 ден. по ком.