BLANCO ETAGON 6

Име BLANCO ETAGON 6
димензии 600x510mm / 220mm длабочина на корито
финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO ETAGON 6 Пространо корито дополнителни релинзи за цедење кои се мобилни. С-заштита од прелив и InFino сифон. Без автоматска клапна
Шифра Опис Цена
93055 BLANCO ETAGON 6 алуметалик 20520 ден. по ком.
93088 BLANCO ETAGON 6 бела 20520 ден. по ком.
93089 BLANCO ETAGON 6 камен сива 20520 ден. по ком.