BLANCO AMBIS-S HD

Име BLANCO AMBIS-S HD
финиш брусен челик
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Нерѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO AMBIS-S HD Металик површина. Врвен дизајн за модерни кујни. Со туш на извлекување со млаз кој се менува на самата рачка. Со 2 црева за висок приотисок.
Шифра Опис Цена
93036 BLANCO AMBIS-S HD, брусен финиш 14980 ден. по ком.