BLANCO VIU-S

Име BLANCO VIU-S
финиш галванизиран хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO VIU-S Батерија со модерен дизајн со флексибилен туш на извлекување. Прилагодливо црево кое лесно се прицврстувапосле употреба. Гаранција 2 години.
Шифра Опис Цена
93005 BLANCO VIU-S, хром 19965 ден. по ком.