BLANCO TIVO-S Silgranit LOOK

Име BLANCO TIVO-S Silgranit LOOK
финиш изглед со двоен финиш Силгранит/хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO TIVO-S Батерија со лула која ротира во агол од 120° и со туш на извлекување. Со вградени керамички плочки.
Шифра Опис Цена
93032 BLANCO TIVO-S, хром/тартуфо 17065 ден. по ком.