BLANCO METRA 45 S

Име BLANCO METRA 45 S
димензии 780х500мм ( 760х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито, за елемент 45цм
финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе, шампањ
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO METRA 45 S Дизајн од елегантни и прави линии, со практична зафатнина благодарение на длабочината од 190мм. Комапктен со вграден цедалник кој може да биде лев или десен. Лесен за одржување. Без автоматска клапна,.
Шифра Опис Цена
92969 BLANCO METRA 45 S, алуметалик 19103 ден. по ком.
92968 BLANCO METRA 45 S, антрацит 19103 ден. по ком.
92967 BLANCO METRA 45 S, бела 19103 ден. по ком.
92966 BLANCO METRA 45 S, шампањ 19103 ден. по ком.
93072 BLANCO METRA 45 S, камен сива 19103 ден. по ком.
93071 BLANCO METRA 45S црна 19103 ден. по ком.