BLANCO ADON XL 6S concrete-style

Име BLANCO ADON XL 6S concrete-style
димензии 980x480мм / длабочина на корито:190мм
финиш бетон
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Silgranit
опис Привлечен дизајн во бетонски стил - автентичен бетонски изглед со индивидуална градација на боја * Подигната сеопфатна рамка * Симетрична конструкција со чешма позиционирана во средината * Повеќе простор зад садоперот благодарение на намалената димензија на инсталација * Висококвалитетни функции со далечински управувач за одвод и систем за одвод InFino - елегантно интегриран и исклучително лесен за нега * Може да се монтира реверзибилно
Шифра Опис Цена
93143 BLANCO ADON XL 6S, бетон 36828 ден. по ком.
93345 BLANCO ADON XL 6S, антрацит 36828 ден. по ком.