BLANCO CATRIS-S HD хром

Име BLANCO CATRIS-S HD хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис Класичен дизајн во верзијата Semi-Profi / Флексибилен излив (пружина од нерѓосувачки челик) со подвижен туш / Двојно прскање: лесно префрлување од ситен млаз на моќен спреј за плакнење /
Шифра Опис Цена
93147 BLANCO CATRIS-S, хром 17625 ден. по ком.