Розетна за кабли - 61x152mm

Име Розетна за кабли - 61x152mm
димензии (56x146mm) 61x152mm
финиш бала , црна
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис Правоаголна розетна за кабел за вградување во површината на мебелот / Ги крие каблите на електронските уреди во клупи или канцелариски маси или домашен мебел / Со три позиции за монтирање што овозможуваат минување низ него кабли од која било дебелина и сокривање на нивните врски.
Шифра Опис Цена
92553 емука.розетна за кабли 152х61мм црна 262 ден. по ком.
92528 емука.розетна за кабли 152х61мм бела 258 ден. по ком.