WAY 0518 Long

Име WAY 0518 Long
димензии L=800mm / L=1100mm
финиш Брусен темен месинг / Црна мат / Бела мат
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал алуминиум
опис Way е алуминиумска рачка дизајнирана од Viefe® Team која се карактеризира со својата разновидност и прагматизам. Со едноставна линеарна структура, оваа рачка може лесно да се монтира на вратите и фиоките на шкафовите со камелеонски резултати. Way е совршена рачка за околина со минимална естетика која бара суптилни детали.
Шифра Опис Цена
93188 виефе рачка WAY - CC736L800mm црна мат 997 ден. по ком.
93187 виефе рачка WAY - CC736L800mm брусен темен месинг 1100 ден. по ком.
93181 виефе рачка WAY - CC736 L800mm бела мат 1084 ден. по ком.
92596 виефе рачка WAY - CC1056L1100mm црна мат 1277 ден. по ком.
92595 виефе рачка WAY - CC1056L1100mm брусен темен месинг 1388 ден. по ком.
93017 виефе рачка WAY - CC1056L1100mm бела мат 1409 ден. по ком.