OPL H1760 TM28 Grey Noble Chestnut

Име OPL H1760 TM28 Grey Noble Chestnut
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал оплеменета иверица
опис H1760 TM28 18.6мм Grey Noble Chestnut е репродукција на костен со децентна сивкаста природна нијанса. Елегнацијата на овој декор е нагласена со користење на седефасти пигменти кои креираат длабочина. Мат лакираната површина со синхронизираната структура TM28 Feelwood Nature Mattсоздава визуелна елеганција и чувство на вистинско дрво при допир, при кој не остануваат траги.
структура TM28 Feelwood Nature Matt
дебелина 18,6мм
кант 23/1mm
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се нарача и половина табла.
Шифра Опис Цена
93293 H1760 TM28 Grey Noble Chestnut 18.6мм 17385 ден. по табла