RPLCompact F206 ST9 Black Pietra Grigia

Име RPLCompact F206 ST9 Black Pietra Grigia
димензии 4100x650x12mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Компакт работни плочи
монтирање МОНТАЖА
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис F206 ST9 Black Pietra Grigia е компакт работна плоча која се карактеризира со голема цврстина и со дебелина од само 12мм. Ова е единствен копмлетно водоотпорен материјал во дрвната индустрија и затоа е идеален за кујнска работна плоча, за елементи под мијалник во бања, како и за преградни паравани во јавни соблекувални и тоалети каде има голем контакт со вода.Јадрото се состои од високопресувани импрегнирани целулозни листови кое може да биде во црна бела и светло сива боја. Овие три бои совршено се вклопуваат со сите декори. •Цврсти и трајни•Отпорни на влага, вода и температура до 120°С •Антибактериски и безбедни за работа со храна •Отпорни на дамки •Лесни за одржување •Модерен изглед •Не е потребно кантирање
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 12мм
кант не се кантира
напомена Цената се однесува на цела табла. 4100mm x 920mm се носи само по нарачка.
Шифра Опис Цена
93835 F206 ST9 Black Pietra Grigia 12мм 4100х650 30120 ден. по ком.
93837 F206 ST9 Black Pietra Grigia 12мм 4100х920 50062 ден. по ком.