Kesseböhmer FREEspace - шаблон / маркер

Име Kesseböhmer FREEspace - шаблон / маркер
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
Шифра Опис Цена
92272 FREEspace шаблон за бушење 1425 ден. по ком.