Prime 900 Канта за отпадоци / антрацит

Име Prime 900 Канта за отпадоци / антрацит
димензии за елемент 900mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал пластика
опис За употреба во фиока AvanTech и ArciTech, номинална должина (NL) 450 / 500 mm или за InnoTech Atira, номинална должина (NL) 420 / 470 mm За ширина на елементот 900 mm * Капацитет 63 литри Вградена висина 297 mm од горниот раб на долната плоча на фиоката * Сетот се состои од: 3 канти со капак 26 l + 26 l + 11 l 1 вградлива база
Шифра Опис Цена
93360 Х.Bin.it Prime 900 Канта за отпадоци - антрацит 14017 ден. по ком.