Nordik II - Дрвени ногари 150mm

Име Nordik II - Дрвени ногари 150mm
димензии H=150mm
финиш бела / натур лакирана
производител Sambeat
потекло Шпанија
материјал дрво / бука
Шифра Опис Цена
93381 Nordik II дрвена ногара H150mm бука/натур лак 399 ден. по ком.
93380 Nordik II дрвена ногара H150mm бука/бела 399 ден. по ком.