U - Метален опкружувач за фиока под садопер - квадрат / Антрацит

Име U - Метален опкружувач за фиока под садопер - квадрат / Антрацит
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал челик
монтирање МОНТАЖА
опис Препорачана за фиоки AvanTech YOU и ArciTech / Може да се користи за номинални должини од 300 mm и повеќе / Препорачана ширина на елементот од 400 mm и повеќе / Висина 53 mm плус долното парче
Шифра Опис Цена
93411 Х.AV You / ArciTech U-форма квадрат за под садопер метална - антрацит 2240 ден. по ком.