Hack - Рамка на извлекување со меко затварање

Име Hack - Рамка на извлекување со меко затварање
финиш Црна
производител Emuca
потекло EU
материјал алуминиум / метал
опис Hack рамка за плакари е изработена со дизајн во минималистички стил, кој се издвојува по текстураната завршница во црна боја, што е најновиот тренд во дизајнот на плакарите во спалните соби и соблекувалните. Постигнува поудобно складирање на облеката благодарение на неговите водилки за меко затворање и делумно извлекување, кои овозможуваат полека и тивко да се отвора и затвора рамката за да се избегнат удари, со украсни парчиња за да се сокријат водилките. Се издвојува штелувањето до 17мм кое го има секој од своите водилки, со што заедно со дистанцерите добиваме асортиман на отвори на елементот од 560 до 1112мм широки и максимална длабочина од 450мм за да може да се вградат рамките. Се карактеризира со лесно и брзо склопување, бидејќи рамката се склопува, а спојот на водилките за рамка е многу едноставен благодарение на неговиот систем за клипинг, без потреба од алатки, само треба да се заштрафи на страната на елементот.
Шифра Опис Цена
93460 емука.Hack рамка на извлекување 561-598(М60) - црна 6215 ден. по ком.
93461 емука.Hack рамка на извлекување 761-798(М80) - црна 7166 ден. по ком.