Hack - Платнена корпа

Име Hack - Платнена корпа
димензии 350х240мм
финиш Сива
производител Emuca
потекло EU
материјал текстил
опис Корпа за организација на Hack-рамка за плакари и соблекувални е дизајнирана да складира облека и предмети. Таа е совршено решение за склопување заедно со Hack рамката и полица и правење комбинации со различни додатоци. Исто така е многу лесна за инсталирање, само ставете ја корпата на врвот на металната полицата. Оваа корпа е многу разновидна, бидејќи може да се користи како самостојна кутија за складирање, за организирање на плакарот, фиоките, полиците или каде било во вашиот дом. Изработена е од ткаенина со финиш со ефект на текстил во сива боја. Препорачливо е да се мие со влажна крпа, да не се мие во машина, да не се суши.
Шифра Опис Цена
93463 емука.Hack платнена корпа 350х240мм - сива 993 ден. по ком.