Hack - Кутија пластична

Име Hack - Кутија пластична
димензии 396х120х164мм
финиш транспарентен
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис Помошната кутија Hack за плакари и соблекувални е дизајнирана да складира облека и предмети. Тоа е совршено решение за склопување заедно со рамката за извлекување Hack и за правење комбинации со различни додатоци како што се држачи за панталони, држач за чевли или полица со организатор. Исто така е многу лесен за инсталирање, само ставете го фиоката на врвот на рамката. Овој сад е многу разновиден, бидејќи може да се користи како самостојна кутија за складирање, на пример во бањата, бидејќи многу лесно се чисти.
Шифра Опис Цена
93464 емука.Hack кутија пластична 396x120x164mm -транспарентна 775 ден. по ком.