Hack - Систем на извлекување за чевли

Име Hack - Систем на извлекување за чевли
финиш Црна
производител Emuca
потекло EU
материјал метал,пластика
Шифра Опис Цена
93465 емука.Hack систем на извлек.за чевли - црна / десен 12044 ден. по ком.