Канта за отпадоци - за елемент 300мм / 1х20л

Име Канта за отпадоци - за елемент 300мм / 1х20л
производител Emuca
потекло EU
материјал пластика
опис Долен сад за фиксирање отпад и рачно вадење со вкупен капацитет до 20L. За вградување во елементи со минимални внатрешни мерки од: ширина 264мм, длабочина 450мм и висина 395мм. Вклучува отстранлив сад од 20 литри и помошна корпа. Водилки со топчести лежишта за извлекување, тивко со гумен држач на затворањето. Изработено од челик и пластика, во антрацитна сива завршница
Шифра Опис Цена
92075 емука.канта за отпадоци М30/1х20л антрацит-сива 8199323 3968 ден. по ком.