Канта за отпадоци - за елемент 400мм / (2х20л) 40л

Име Канта за отпадоци - за елемент 400мм / (2х20л) 40л
опис Долен сад за фиксирање отпад и рачно вадење со вкупен капацитет до 40L. За вградување во елементи со минимални внатрешни мерки од: ширина 364мм, длабочина 500мм и висина 395мм. Вклучува два отстранливи контејнери од 20 литри и сепаратор за еден од контејнерите. Водилки за топчести лежишта за извлекување, тивко со гумен држач на затворањето. Изработено од челик и пластика, во антрацитна сива завршница.
Шифра Опис Цена
92076 емука.канта за отпадоци М40/2х20л антрацит-сива 8199423 3980 ден. по ком.