Сет систем за подигање за маса

Име Сет систем за подигање за маса
димензии склопен 38х21х380мм; отворен 175х21х (380+210)мм
финиш Црна
производител Emuca
потекло Шпанија
материјал Челик
опис Сет од два механизми за подигање на маса кој ја конвертира клуб масата во практична мултифункционална маса. Ја подига горната површина за 135мм и ја задржува во подигната позиција. Максимална носивост до 15кг по сет. Лесна монтажа.
Шифра Опис Цена
93474 Сет систем за подигање за маса, црна 1977 ден. по сет 2/1