Сет маказа и амортизер за кревет

Име Сет маказа и амортизер за кревет
димензии за кревет 90х190; 135х190цм
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
опис За единечен кревет до 90цм сетот содржи амортизери со јачина од 350N за странично отворање и носивост до 30кг. Помошен механизам за отворање на сандакот. Вклучен е комплетен оков за монтирање. Лесна монтажа. Црна лакирана површина
Шифра Опис Цена
93491 Сет маказа и амортизер за кревет, 90х190цм 3496 ден. по сет 2/1
93492 Сет маказа и амортизер за кревет, 135х190цм 3839 ден. по сет 2/1