CONIC 0538

Име CONIC 0538
димензии Ø29mm; H=22mm; Ø43mm; H=25mm
финиш црна мат, бела мат, мов сива мат
производител Viefe, дизајнер Kaschkasch
потекло Шпанија
материјал замак
монтирање единечно бушење
опис Дизајнерот Kaschkasch инспириран од формите од 1970 тите повторно ги вметнува во денешницата преку создавањето на CONIC рачката. Пресечениот конус со заоблчените вдлабнатини и дава на оваа рачка посебен карактер кој оддава впечаток на ретро разиграност. За уште повеќе да биде зголемена разновидноста изработена е од дрво (даб и орев) со мат финиш и од замак во бел, црн и сива финиш.
Шифра Опис Цена
93657 CONIC D29mm, бела мат 204 ден. по ком.
93658 CONIC D29mm, црна мат 187 ден. по ком.
93659 CONIC D29mm, мов сива 199 ден. по ком.
93660 CONIC D43mm, бела мат 371 ден. по ком.
93661 CONIC D43mm, црна мат 318 ден. по ком.
93663 CONIC D43mm, мов сива 341 ден. по ком.