RILLE 0528

Име RILLE 0528
димензии 55х38мм; L=190mm; 350mm; 510mm;
финиш брусен месинг, брусена црна, брусен челик
производител Viefe, дизајнер Patricia Roig
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
монтирање единечно/ двојно бушење
наслов RILLE 0528
опис Името Rille е со значење БРАЗДА, бидејќи браздите се суштината на дизајнот на оваа рачка дизајнирана од Patricia Roig. Браздите се додадени на едноставната форма цилиндар и му даваат визуелен карактер но и истовремено лесен прстофат.
Шифра Опис Цена
93664 RILLE 55x38mm, брусен месинг 423 ден. по ком.
93665 RILLE C160L190mm брусен месинг 879 ден. по ком.
93666 RILLE C320L350mm, брусен месинг 1163 ден. по ком.
93667 RILLE C480L510mm, брусен месинг 1466 ден. по ком.
93669 RILLE 55x38mm, брусена црна 423 ден. по ком.
93670 RILLE C160L190mm, брусена црна 879 ден. по ком.
93671 RILLE C320L350mm, брусена црна 1163 ден. по ком.
93672 RILLE C480L510mm, брусена црна 1466 ден. по ком.
93674 RILLE 55x38mm, брусен челик 423 ден. по ком.
93675 RILLE C160L190mm, брусен челик 879 ден. по ком.
93676 RILLE C320L350mm, брусен челик 1163 ден. по ком.
93677 RILLE C480L510mm, брусен челик 1466 ден. по ком.