Obsidian Black Шарка права клип за тенки врати 10-19mm со интегриран систем за меко затварање

Име Obsidian Black Шарка права клип за тенки врати 10-19mm со интегриран систем за меко затварање
производител Hettich
потекло Германија
материјал Нерѓосувачки челик
опис ▶ За врати со дебелина од 10-19mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со црн финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 7,8mm ▶ Клип шарка за брза монтажа со вграден Silent System ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3
Шифра Опис Цена
93603 Sensys Оbsidian black Шарка права со амортизер 110º (за тенки врати) - црна 469 ден. по ком.