FILOQUADRA SLIM 390x450

Име FILOQUADRA SLIM 390x450
димензии 390x450mm ( 370x430mm димензии на отвор);; 190мм внатрешна длабочина на корито; за елемент 45цм
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација на работната површина
опис FILOQUADRA SLIM 390x450, Садопер со едно корито кој припаѓа во категоријата на LUXURYSTYLE која се одликува со конкретни и модерни линии во дизајнот, дополнет со напредни и иновативни технолошки решенија.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93911 FILOQUADRA SLIM 390x450, сатен полиран 11838 ден. по ком.