FILOQUADRA U 390х450

Име FILOQUADRA U 390х450
димензии 390x450mm ( 340x400mm димензии на отвор);; 190мм внатрешна длабочина на корито; за елемент 50цм
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација под работна плоча. ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ
опис FILOQUADRA U 390х450 Садопер со едно корито кој припаѓа во категоријата на LUXURYSTYLE која се одликува со конкретни и модерни линии во дизајнот, дополнет со напредни и иновативни технолошки решенија.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93912 FILOQUADRA U 390х450, сатен полиран 10306 ден. по ком.