PYPER U 450X450

Име PYPER U 450X450
димензии 450x450mm (400x400mm R10 димензии на отвор);; 250мм внатрешна длабочина на корито; за елемент 60цм
финиш сатен полиран
производител CM
потекло Италија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Инсталација под работна плоча
опис PYPER U 450X450, садопер чиј дизајн комплетно му се припаѓа на луксузот и ексклузивноста. Со длабочина на коритото од цели 25цм и специјалниот сифон кој ја прати линијата на садоперот со својата квадратна форма не случајно овој садопер припаѓа на LUXURYSTYLE линијата. Таа се одликува со конкретни и модерни линии во дизајнот, дополнет со напредни и иновативни технолошки решенија.
напомена Гаранција 2 години
Шифра Опис Цена
93930 PYPER U 450X450, полиран сатен 17828 ден. по ком.