Организатор на кујнски додатоци на извлекување

Име Организатор на кујнски додатоци на извлекување
димензии 423x257x241mm
финиш антрацит, сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал нер'ѓосувачки челик, пластика
опис кујнски додаток, организатор за чиниии за отцедување со водилка на извлекување
Шифра Опис Цена
94847 Организатор на кујнски додатоци на извлекување 3912 ден. по ком.