BLANCO SOLIS 400-U

Име BLANCO SOLIS 400-U
димензии 440x440mm / 400x400mm
финиш брусен
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Нерѓосувачки челик
опис Хармонична интеракција помеѓу функционалните и визуелните елементи / Висококвалитетни карактеристики со покриен C-прелив и систем за одвод на InFino - елегантно интегриран и исклучително лесен за нега / Опционално достапни функционални додатоци
Шифра Опис Цена
93082 Blanco SOLIS 400-U брусен финиш 14195 ден. по ком.