BLANCO RONDOSOL

Име BLANCO RONDOSOL
димензии Ø460мм/длабочина на корито:165мм/за 45см елемент
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис Кружен садопер за секоја кујна / неодминлив дизајн / комплет со сливник 1 1/2 ’’ и полусифон / Производител:Бланко-Германија
структура племенит челик природна доработка
Шифра Опис Цена
918 BLANCO RONDOSOL инокс 3185 ден. по ком.