W1000 ST22 Премиум бела

Име W1000 ST22 Премиум бела
димензии 2800х2070мм
производител Egger
потекло Австрија
опис Премиум бела ST22. Оваа бела е бела која добро покрива и затоа изгледа искличително квалитетно. ST22 Deepskin Linear создава линеарна слика на меко дрво во неутрална бела боја.
структура ST22
дебелина 18мм
кант 23/04,23/2,43/2
Шифра Опис Цена
5799 W1000 ST22 Премиум бела 18мм 3835 ден. по ком.
6370 W1000 ST22 Премиум бела 25мм 4815 ден. по ком.
6896 W1000 ST22 Премиум бела 38мм 6842 ден. по ком.