U104 ST9 Alabaster White

Име U104 ST9 Alabaster White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 1013
опис U104 ST9 Alabaster White. Топол тон на бела боја, погодна за комбинации со класични дрвени декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm; 25mm
кант 23/04; 23/2; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5797 U104 ST9 Alabaster White 18mm 3842 ден. по ком.
2349 U104 ST9 Alabaster White 25mm 5471 ден. по ком.