OPL U114 ST9 Brilliant Yellow

Име OPL U114 ST9 Brilliant Yellow
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 1023
опис U114 ST9 Brilliant Yellow. Одлична е како акцент на темно дрвните декори. Благодарение на свежината на оваа боја, се смета за една од нашите основни тонови. Структурата ST9 Smoothtouch Matt ја прави да изгледа природно како мат лакирана површина.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2, 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
764 U114 ST9 Brilliant Yellow 18mm 5998 ден. по табла