H1424 ST22 Fineline Cream

Име H1424 ST22 Fineline Cream
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис H1424 ST22 Fineline CreamСо фино четкана површина декорот Fineline Cream се одликува со светла и елегантна природа. Фаворит е во уредувањето на ентериери на трговски синџири или докторски ординации. Декорот нуди слобода на комбинирање со неутрални бои, пастелни тонови, интензивни бои и многу репродукции на материјали. Природноста на декор нагласува впечаток на брусената површина ST22 Deepskin Legno.
структура ST22
дебелина 18mm/ 25mm
кант 23/04; 23/2; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5777 H1424 ST22 Fineline Cream 18mm 3071 ден. по ком.
424 H1424 ST22 Fineline Cream 25mm 4456 ден. по ком.