U321 ST9 China Red

Име U321 ST9 China Red
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 3020
опис U321 ST9 China Red. Интензивна црвена е идеална боја која создава силен впечаток во просторот. Поради својата динамичност е една од нашите основни тонови на бои. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5876 U321 China Red ST9 18mm 4974 ден. по ком.