U727 ST9 Stone Grey

Име U727 ST9 Stone Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S4005-Y50R
опис U727 ST9 Stone Grey. Tоплиот тон на камен сивата се комбинира со модерените декори од дрво во сива нијанса. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот. Поради модерниот и природен изглед, овој декор е фаворизиран во современиот дизајн.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 16mm; 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5780 U727 ST9 Stone Grey 18mm 4565 ден. по ком.
7785 U727 ST9 Stone Grey 16mm 4467 ден. по ком.