W980 ST2 Platinum White

Име W980 ST2 Platinum White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 9016
опис W980 ST2 Platinum White. Платинесто бела е повеќенаменска бела за сите апликации и комбинации, и е неизбежен дел од сите стилови и дизајни во внатрешното уредување. Бисерната структура на ST2 Smoothtouch Pearl и дава на оваа неутрална бела одредена сјајност и ја прави доволно издржлива за сите примени.
структура ST2 Smoothtouch Pearl
дебелина 8mm; 16mm; 18mm; 25mm; 38mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2; 54/2
Шифра Опис Цена
791 W980 ST2 Platinum White 16mm 3614 ден. по ком.
3018 W980 ST2 Platinum White 18mm 3703 ден. по ком.
3132 W980 ST2 Platinum White 25mm 5326 ден. по ком.
2565 W980 ST2 Platinum White 38mm 7942 ден. по ком.
2380 W980 ST2 Platinum White 8mm 3523 ден. по ком.