U999 ST2 Black

Име U999 ST2 Black
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 9005
опис U999 ST2 Black . Уни декорот Црна повторно се враќа во мода. Честопати се користи за црно- бел контраст во современиот скандинавски дизајн, но исто така и како силен контраст со светол или дури и бел декор од дрво. Структурата ST2 Smoothtouch Pearl овозможува црната да има многу широка примена.
структура ST2 Smoothtouch Pearl
дебелина 18mm; 25mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2;
Шифра Опис Цена
5660 U999 ST2 Black 18mm 3842 ден. по ком
5576 U999 ST2 Black 25mm 5471 ден. по ком.