Ногара за мебел со матица М6

Име Ногара за мебел со матица М6
димензии M6mm
финиш метал/ црна
производител GTV
потекло Полска
материјал метал/ пластика
опис Ногара за мебел со матица М6
Шифра Опис Цена
2671 Ногара за мебел со матица М6 14 ден. по ком.