BLANCO LINUS

Име BLANCO LINUS
производител Blanco
потекло Германија
опис минималистички дизајн / практична по функција и форма / висока батерија за поедноставна работа со садовите / низок притисок (3црева) / Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
90174 BLANCO LINUS ND (три црева) хром 14300 ден. по ком.